De cand cu toata nebunia asta cu CV (nu, nu vine de la numele Tribunului), ma simt ca intr-un film american prost despre apocalipsa zombie, sau prins intr-un scenariu din Plague Inc.

Peste masurile administrative dure dar luate aiurea se suprapune presa, care face rating panicand populatia maxim.

Dupa ce zilele trecute am intrat in stare de necesitate si au fost interzise adunarile de peste x persoane, astazi am aflat ca se inchid mall-urile. Intrebarea mea este, de ce nu s-a facut asta in aceeasi zi, din moment ce se stie ca majoritatea bucurestenilor forfoteau prin ele zilnic? Si de ce nu am inchis si metroul (haos dimineata, jur!) sau transportul public in general, odata cu aceasta masura? Cred ca multe autobuze / tramvaie transporta peste 100 de persoane deodata.

Propun sa inchidem si sa blocam toata tara si sa ne refugiem in case, panicati, unde vom evita sa atingem rezervele de mancare sau ce cumparam fara manusi, vom respira prin masti chirurgicale simple care nu au nici un efect si vom utiliza usturoi si coada-soricelului pentru gargara profilactica antivirala (sfatul prietenilor bunicii, abia revenita de la biserica, de unde nu poate lipsi in astfel de vremuri tulburi).

Am urma exemplul politicienilor, care au profitat de situatia unui coleg bolnav pentru a nu mai se mai prezenta la munca nici macar de forma, cum faceau pana acum.

Adevarul este ca, la urma urmelor, putem opri si utilitati si tot si sa nu mai munceasca nimeni, asa am face si economie la apa (multi oricum nu o folosesc) / curent electric (avem lumanari de rezerva pentru cand cade curentul). Mereu ne-a stat mai bine in padure, in mlastina, murdari, necivilizati, partial imbracati si cu pericolul pe urme.

Ar fi bine daca am profita de timp si, daca avem cu cine, sa facem si un copil cat stam acasa, confera un bonus la venit prin alocatie si poate mai ridica putin si cota natalitatii, care ne sugereaza statistic ca urmeaza sa disparem in urmatoarele decenii. Plus ca poate scapa cu viata, daca copiii fac o forma foarte usoara iar chestia asta dureaza mai mult de 9 luni, deci ar avea si cine sa duca mai departe, cu mandrie, mostenirea familiei. S-au mai nascut copii acasa, nu?…

Ma intreb cati se gandesc acum ce ar fi mers un Polidin, de dragul vremurilor apuse! Cand studiile arata ca aproximativ 30% dintre pacienti se vindeca de boli utilizand preparate placebo, nici nu mai conteaza daca facea ceva sau nu. Puterea mintii! (ciudat de reflectat cate medicamente uzuale au ceva cu adevarat util inauntru, dar nu vreau sa va sperii acum).

Condoleante acelora din afara aparatului de stat, care nu au primit liber si sunt obligati sa aleaga intre a merge la munca pentru a hrani compania-matca si patronul-bondar lenes sau a-si folosi din zilele de concediu de odihna.

Cat despre presa, am o singura rugaminte: aduceti inapoi dramele, crimele, furturile si babele violate! Viata nu mai e la fel fara ele si sa vezi toata ziua oameni cu aceeasi boala devine plictisitor.

Macar daca am face si noi cum a facut China, sa cumparam inapoi de la bursa in prabusire sau sa punem monopol ce tot ce s-a privatizat in ultimii 30 de ani. Dar na, noi nu venim cu idei d-astea.

O zi excelenta va doresc, aveti grija! Operatiunea COVID continua!

0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *