Daca ati exclamat „Doamneee!” la poza asta, ati avut dreptate! Tineti-va bine, cei mai religiosi dintre dvs., caci sfarsitul este aproape!

Bineinteles, poza este la fel de fake ca si florile / mugurii de cannabis din magazinele CBD care au impanzit Europa si ajung si in Romania, atragand roiuri de tineri nestiutori, manati de alte lucruri decat problemele de sanatate.

Oricum, daca vreti sa va distrati, va recomand sa incercati site-ul din poza (dreapta, sus). Pot iesi lucruri interesante!

Din mahala, sa fiti sanatosi. Ah da, sa nu uit: „6! Vine garda!”. Nu uitati declarationes acasa!

 

PS: Las un link pentru analfabetii functionali, catre un search de baza, ca sa nu zica lumea ca discriminez si am combinatii. Cine n-are imprimanta, sa-si cumpere pana maine la 22. Recomand Epson / Canon, la HP sunt bune doar alea mai scumpe.

PPS: Liber la panda si turnatorie de maine pentru vecinii batrani sau melancolici! Mai ales intre orele 22-06, cand va infectati mai tare daca iesiti si nu e bine sa deranjati politistii cand dorm / guvernantii care lucreaza pentru noi – la legi pentru ei, de care nu va sti nimeni. Grija mare!

+1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *